ΠΑΡΑΛΙΕΣ

ΕΛΑΦΟΝΗΣΙ - Αυτή η όμορφη παραλία κοντά στα Χανιά αξίζει ένα ταξίδι. Η λευκή και η τουρκουάζ αμμώδη θάλασσα σας περιμένουν. Το Ελαφονήσι και η γύρω περιοχή αποτελούν βιότοπο για μια μεγάλη ποικιλία από πουλιά, αμφίβια και ερπετά.

ΜΠΑΛΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΒΟΥΣΑ - Στη δυτική πλευρά των Χανίων, στον κόλπο της Κισσάμου, υπάρχει ένα συγκρότημα μικρών νησιών και ακρωτηρίων εξαιρετικής ομορφιάς. Το νησί της Γραμβούσας και η παραλία του Μπάλου κόβουν την ανάσα.Ο Μπάλος με την ονειρική αμμώδη παραλία του, τα καθαρά γαλαζοπράσινα νερά και το καταπληκτικό περιβάλλον.Στο νησί της Γραμβούσας θα βρείτε ένα παρθένο και εντυπωσιακό τοπίο, το οποίο προκαλεί επίσης την περιέργεια των επισκεπτών λόγω της ιστορίας του και του κάστρου στην άκρη του νησιού.

ΔΑΜΝΟΝΙ - Αυτή η παραλία βρίσκεται νότια του Πλακιά. Ένας μακρύς κόλπος με υπέροχο, τιρκουάζ νερό και απαλή, λευκή άμμο. οι χίπηδες ζούσαν εδώ στη δεκαετία του 1970 και του 1980

MATALA - Η παραλία Ματάλα φημίζεται για τις σπηλιές της που είναι σκαλισμένες στο βράχο. Πολλοί χίπηδες ζούσαν σε αυτές τις δεκαετίες του '60 και του '70.

ΠΡΕΒΕΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ - Αυτή η παραλία είναι μια αμμώδης παραλία με φοίνικες. Βρίσκεται στην έξοδο του φαραγγιού του Κουρτιώτη. Ο ποταμός ρέει στη θάλασσα και ως εκ τούτου προκαλεί μείωση της θερμοκρασίας του νερού. Μπορείτε να περιμένετε κρυστάλλινα νερά.